Arkisto 2015

4.9.2015 10.46

Heimo seikkailee kouluilla ja sössössä

Harjun seurakunnan symppis Heimo ehti kesällä monelle rippi- ja lastenleirille. Syksyn koittaessa se hengailee muun muassa koulujen tapahtumissa.
Heimo ja vauhdin hurma
Amazing Racessa Heimo koki vauhdin hurmaa.


- Heimon veli Martti vieraili minun mukanani töissä ja leireillä muutaman kerran ja nuoret – ja ehkä vielä enemmän työntekijät – tykästyivät ajatukseen omasta seurakuntapandasta, kertoo nuorisotyönohjaaja
Elisa Mäkinen.

Toiveisiin vastattiin, ja kuvioihin ilmestyi Martti-kotipandan kauan kadoksissa ollut Heimo-veli. Lisäksi keväällä saatiin kuuma uutinen Hervannasta, kun sieltä löytynyt pandavanhus paljastui kauan kadoksissa olleeksi Kaino-sedäksi.

Heimo on kotoisin Kiinasta, mutta kotiutunut Harjun seurakuntaan Ruotsin kautta.

Heimon tehtävänä on seikkailla siellä, missä seurakunnan nuorisotyötä tehdään, ja osallistua aktiivisesti toimintaan maskottina.

Juhannuksena Heimolla oli kalenterissaan Amazing Race -autosuunnistus ja sen jälkeen Kymppileiri. Kesän kohokohtana Heimo pitää Ranskan-matkaa, sillä Heimo lähti nuorten kanssa tutustumaan Taizé-yhteisöön.

– Kesälomapäiviä Heimolle ei juuri ole kertynyt, mutta ehkä sitten ensi vuonna on tiedossa pidempi loma.

Nuorten kuuntelija

Heimo on ehtinyt tehdä seurakuntapandan urallaan vaikka mitä. Heimo on erittäin hyvä kuuntelija ja viihtyy sylissä. Se onkin muodostunut yhdeksi Heimon päätehtäväksi.

Heimo on ollut mukana sekä lasten- että nuortenleireillä, rippikouluissa ja tapahtumissa. Syksylläkin Heimolla riittää töitä, sillä se viihtyy viikoittain yläkoulujen koulupäivystyksissä ja lisäksi on mukana kouluilla muun muassa päivänavauksissa ja luokkavierailuissa.

Kotipaikkanaan Heimo pitää Lataamoa ja osallistuu kaikkeen siellä tapahtuvaan. Sössöissä eli Harjun nuortenilloissa Heimo on vakikävijä. Panda on ollut työntekijöiden mukana myös koulutuksissa ja kokouksissa.

Heimo on kova soittamaan ukulelea ja tykkää lukea vapaa-ajallaan muun muassa Raamattua. Kylvystä Heimo ei tykkää, mutta välillä reissussa rähjääntyy, joten pesukoneessakin on käyty.

Harjun nuorisotiimin jäsenistä Heimo on se, joka viihtyy parhaiten kameran edessä. Seikkailuja onkin päässyt seuraamaan Harjun nuorten Instagramissa.

– Heimo on meistä se, jolla ei koskaan ole huonoa tukkapäivää, Elisa Mäkinen hymyilee.


Asta Kettunen


#harjunnuoret

#seurakuntapanda

Harjun nuoret Facebookissa

Harjun nuoret netissä


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja